RKUVC JO15-1 – RKHSV JO15-1

3 okt.: RKUVC JO15-1 – RKHSV JO15-1 : 3-2 (1-2)

De regen hield het spelen van deze wedstrijd niet tegen. Beide teams stonden vol goede moed op het veld. In de beginfase hadden de gasten uit Heugem het beste van het spel en konden beter met de zeer natte omstandigheden omgaan. Ballen schoten door en sprongen op, hiervan wist Heugem gebruik te maken en kwamen dan ook op voorsprong, 0-1. Bij de 0- 2 ook zo. Dat was jammer, maar UVC liet de hoofden niet hangen en herpakte zich als team. Richting einde eerste helft namen ze het heft steeds meer in handen. Dit leidde tot de 1-2. Een snelle aanval via rechts van achteruit. Esai wil voorzetten, maar de bal gaat richting keeper, deze greep mis en Bas kon profiteren. Vlak voor rust zelfs de kans om al op de 2-2 te komen, maar helaas werd de bal door de keeper eruit getikt.

Rust 1-2

Onze mannen kwamen beter uit de kleedruimte en waren gebrand om de wedstrijd winnend af te sluiten. We hadden gelijk grip op de wedstrijd en maakte het spel. Dit resulteerde in 2-2. Een aanval via rechts Esai gaat naar de achterlijn, zet goed voor en Bas kan zijn 2e maken. Onze jongens waren gemotiveerd en bleven achterin het goed dichthouden en aanvallend speelden ze soms Heugem helemaal weg. De 3-2 kwam via een verrassend afstandschot van Bastiaan, die mooi over de keeper heen ging. Een verdiende voorsprong. UVC bleef voetballen, maar het was wel nog oppassen voor de plaagstootjes van Heugem. Maar meer zat er voor de gasten niet in. UVC had zich goed hersteld en de wedstrijd verdienstelijk uitgespeeld en de 3 punten thuis gehouden! Scheidsrechter Eric bedankt voor het fluiten en Jorg voor het vlaggen.

De Leiders Jo en Marcel

Team RKUVC JO15-1