Lees hier de wedstrijdverslagen van onze Senioren.

Nieuwe Covidmaatregelen

Beste leden,

Zoals jullie gisteren hebben vernomen zijn er aanvullende maatregelen getroffen m.b.t. het terugdringen van het Coronavirus. Helaas voor ons heeft dit ook gevolgen voor het amateurvoetbal.
We wachten nog even op de berichtgeving van de KNVB rondom het tijdelijk stopzetten van de (jeugd)competitie, echter is al duidelijk dat senioren vanaf vandaag, woensdag 14 oktober, 18.00 uur de komende 4 weken niet mogen trainen. De jeugd tot 18 jaar kan in principe wel blijven trainen, met dien verstande dat de kleedlokalen gesloten zullen blijven.
Voor de senioren gaat dus de komende weken het sportpark op slot.

We zullen jullie komende periode verder op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

Namens het bestuur, alvast bedankt voor jullie medewerking.

Actie Rovisport 2020

Bekerronde 1 RKUVC 2020-2021

De KNVB heeft de indeling voor de 1e bekerronde bekend gemaakt. Dit levert het volgende programma op:
30 augustus 2020
RKUVC 1 - SSA West United. 14:30 uur
Geleen-Zuid 2 - RKUVC 2. 11:00 uur
6 september 2020
Kakertse Boys 1 - RKUVC 1. 14:30 uur
RKUVC 2 - SV Meerssen 2. 11:00 uur
13 september 2020
RKUVC 1 - IBC'03. 14:30 uur
Haslou 3 - RKUVC 2. 11:00 uur

In Memoriam Henk Kuypers

Henk Kuypers

Leden en bestuur van RKUVC willen hun medeleven betuigen bij het overlijden van dhr. Henk Kuypers.

Op donderdagavond 16 juli bereikte ons het droevige nieuws dat Henk was komen te overlijden.

Henk is geboren en getogen in Ulestraten en was zodoende ook zeer verbonden met het verenigingsleven van Ulestraten. In het bijzonder verbonden met de carnavals- en de voetbalvereniging.

Zo ging hij in 1979  voorop als prins van de Kuutebieters, waarvan hij in de periode tussen 1983 en 2002 vorst  was en in deze rol ook de nodige UVC-ers als Prins heeft mogen uitroepen.

Naast jaren op zondagochtend zelf actief gevoetbald te hebben bij UVC-5, lag ook de UVC-jeugd hem na aan zijn hart. Naast de rol als jeugdleider, heeft hij ook jaren de rol als voorzitter van de jeugdafdeling ingevuld. Welke vervolgens is opgegaan in de UVC-Jeugdcommissie, waar hij tot aan de laatste dag lid van is gebleven.

Henk was ook mede oprichter van het Engeland Comité. Een uitwisselingsverband tussen RKUVC en de Twyford Comets. Zij maakten het mogelijk dat de jeugd van Ulestraten en Twyford middels een uitwisselingsprogramma het ene jaar in Ulestraten en het andere jaar in Twyford, een week lang samen konden optrekken, met als hoogtepunt de strijd om de cup. Henk is naast jaren lid te zijn geweest van de Engeland Comité, ook jarenlang de chauffeur geweest van de bus naar Twyford, hetgeen hij met veel plezier deed. Dit uitwisselingsprogramma bestaat na 37 jaar nog steeds.

Nadat hij met veel liefde zijn vrouw Riny had verzorgt en deze 4 jaar geleden kwam te overlijden, ging de gezondheid van Henk ook stilletjes aan achteruit. Hij bleef wel altijd oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van het verenigingsleven in Ulestraten. Zo genoot hij van de jeugd, was supporter het 1e elftal en de jeugdcommissie waarbinnen hij verder uitvoering kon geven aan het door hem mede opgesteld beleid.

Wij zullen Henk missen, leegte ervaren en doorgaan met datgene wat Henk ons achtergelaten heeft.

Wij wensen Natalie, Doenja, Cris, Laura, Alessio. Lisa, Mitch, verdere familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Namens de gehele RKUVC-familie

Subcategorieën