Engelandreis 2019

Engelandreis 2019.

 

Vrijdag 11 oktober was het dan eindelijk zover voor 17 kinderen van UVC.

Samen met hun begeleiders werd de Noordzee overgestoken voor het maken van de voetbalreis naar Twyford. Het was de 38e editie van deze geweldige uitwisseling en het werd wederom een om nooit meer te vergeten !

Na de hartelijke ontvangst door Leo van de Notenbalk met koffie en thee, werd er afscheid genomen van de ouders, broertjes en zusjes en andere familieleden. Fam. Reinierkens had voor een mooi spandoek van 2 x 1 m1 gezorgd, zo was de achterruit van de bus prachtig gesierd. Paul Heuschen had weer gezorgd voor de gezonde touch deze reis; Paul en Chantal hartelijk dank voor jullie overheerlijke appels! De boodschappen werden dit keer gedaan bij Spar Ulestraten. Hartelijk dank voor alle lekkers tegen een zeer schappelijke prijs!

Daar gingen we, op naar België, waar we bij onze 1e stop getrakteerd werden op vlaai ivm de verjaardag van Marcel, dat smaakte goed. We naderden Calais en het weer werd slechter en slechter. We hadden 1,5 uur vertraging en op de boot was het net alsof er een paar dronken waren, we schuifelden van links naar rechts door het stormachtige weer.

Uiteindelijk bereikten we Dover en daar paste onze geweldige chauffeur zich meteen aan, aan het verkeer. Links rijden ging hem goed af en zo kwamen we (pas) rond 21.30 uur Engelse tijd aan in Twyford. Gelukkig hadden de Engelse gastgezinnen nog goeie zin en al snel merkte iedereen dat we allemaal in een leuk, warmtevol gezin kwamen te zitten.

 

Op zaterdagochtend hoorden we alleen maar positieve geluiden en mooie verhalen van de kinderen. Om de Nederlandse en Engelse kids onderling elkaar te leren kennen, was er een mini mix toernooi op Stanlake, het voetbalcomplex van Twyford. In de regen werden de nodige leuke wedstrijdjes gespeeld. Na dit toernooi stond er een heerlijke brunch klaar in het clubhuis. Iedereen had zijn buikje rond gegeten en we gingen nu naar de wedstrijd Oxford United - Doncaster Rovers kijken. Dit was een wedstrijd in League One, waar ook bekende clubs als Sunderland, Wycombe Wanderers en Ipswich Town in spelen, qua niveau vergelijkbaar met Fortuna. Twyford Comets en Rkuvc stonden met een foto en een verhaaltje in het programmaboekje van deze wedstrijd vermeld. Het was een leuk stadion en met 7700 toeschouwers hing er een prima sfeertje. De thuisploeg speelde goed en won met 3-0. Tevreden keerden we terug naar de gastgezinnen. Zondag oefenden we om 09.00 uur (!) tegen een Twyford team van jo13 en jo14 spelers. Onze spelers moesten elkaar nog even vinden, waardoor het de 1e helft nog niet lekker liep. De 2e helft ging het een stuk beter, dit beloofde veel goeds voor de Cupmatch. Helaas verloren we onnodig nipt met 2-1. Snel de bus in en op naar Thorpe Parc! Een heel mooi en cool pretpark, vergelijkbaar met de Efteling. Het regende weer flink, maar hierdoor was het niet zo druk in het park en konden de kids naar hartelust van alle achtbanen en verdere attracties genieten. Moe maar voldaan werden de gastgezinnen opgezocht.

 

Maandag reden we naar het Olympisch dorp in Londen waar in 2012 de Olympische spelen werden gehouden. We kregen een rondleiding door het voetbalstadion, nu van West Ham United. Een zeer modern, multifunctioneel stadion met alles erop en eraan. Alle kinderen kregen een mooie West Ham sjaal ter herinnering. We mochten nog op een stukje van de atletiekbaan rennen waarop sprinter Usain Bolt zijn gouden medailles had gewonnen. Hierna kreeg iedereen tijd om lekker te shoppen. Vervolgens mochten we zwemmen in het Olympisch zwembad, waar Michael Phelps 4 gouden en 2 zilveren medailles heeft gewonnen. Er mochten alleen baantjes worden getrokken, een beetje saai maar de kids zijn er wel mooi geweest! En zo was het alweer dinsdag; op naar London Town. Wat een geweldige stad is dit toch, met te veel hoogtepunten om op te noemen.

We zagen de ingepakte Bigben, House of Parliament, Westminster Abbey, wisseling van de wacht, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Piccadilly Circus en zoveel meer. De hoogtepunten waren toch wel het met zoveel mogelijk kids in een telefooncel passen, speelgoedwinkel Hamleys met 6 verdiepingen speelgoed en de lunch in het park. Helaas hadden we maar tot 15 uur tijd in Londen, want we moesten terugkeren naar Twyford en ons langzaam gaan klaarmaken voor de Cupmatch…

 

In de bus werd al iedereen voorzichtig op scherp gezet en voor de teambuilding werd er gezamenlijk gezongen en gesprongen op de klanken van Snollebollekes van links naar rechts. Even snel eten in het gastgezin en op naar Binfield Fc waar de Cup Match werd gespeeld. De mooie tenues werden uitgedeeld, met nieuwe broekjes gesponsord door Maurice Kikken Catering, nieuwe sokken gesponsord door Roderland en de vorig jaar nieuw gekregen shirts gesponsord door Ernst en Young accountancy. Wat stonden de kinderen er mooi op! De line up was compleet en na de hymne van de Champions League, werden de volksliederen uit volle borst meegezongen. We pakten ons samen en pepten elkaar nog eens op met onze bedachte yell in de bus. Aanvoerder Lars overhandigde het mooie glazen beeldje van Uvc aan Twyford Comets en scheidsrechter Peter Kelly floot voor het beginsignaal. Onze pechvogel Esaie, die geopereerd is aan zijn knie en de cupmatch moest missen, mocht aftrappen en daar ging het los. Al snel bleek dat het Engelse team iets sterker was dan Uvc, dit hadden we wel een beetje verwacht. Bij Twyford speelden 3 spelers die ook voor het districtsteam zijn geselecteerd, dat op hoog Engels niveau wedstrijden speelt. De eerste 10 minuten stonden we erbij en keken we ernaar. Het stond al snel 3-0, maar toen stroopten de Uvc-ers de mouwen op. De duels werden feller aangegaan, men ging elkaar beter coachen en de er kwamen nu ook kansen. Bas scoorde de 3-1 en zo gingen we rusten. Even op adem komen en het team proberen weer op het spoor te zetten.

Twyford dacht waarschijnlijk ook zo, want meteen na rust werd het 4-1. Weer kon Bas de spanning terugbrengen door 4-2 te scoren, maar we konden helaas niet voorkomen dat de Engelsen de score verder gingen uitbreiden. Het werd 6-2, maar via een mooie vrije trap van Lars kon Jordy de bal in het doel frommelen: 6-3. De Engelsen benutten nog een penalty en zo werd de eindstand bepaald op 7-3. Uvc speelde, zeker de 2e helft, een prima wedstrijd met veel passie en inzet. Helaas troffen we dit jaar een heel sterk Twyford Comets team.

Jammer jongens en meisjes, we hebben er samen alles aan gedaan, maar dit resultaat was niet te voorkomen. Toch hebben we hoop op een goed resultaat volgend jaar als hopelijk Esaie weer van de partij is. Na afloop was de prijsuitreiking en kregen alle spelers een mooie herinneringsmedaille. De grote Cup moesten we helaas afstaan aan onze vrienden van Twyford Comets. Van harte proficiat allemaal, zowel Twyford Comets als Uvc, dit is waar jeugdvoetbal om draait: teamgeest, goed voetbal, sportiviteit, vriendschap en gezelligheid!

In de kantine volgde de afscheidsavond. De gastgezinnen werden een voor een bedankt door onze spelers en begeleiders. De geschenken van de Uvc ouders en persoonlijke cadeautjes werden overhandigd aan de gastgezinnen. Traditiegetrouw werd deze avond afgesloten door het uitnodigen van de Twyford Comets door Bjorn om volgend jaar de Cup te komen verdedigen in Ulestraten. De uitnodiging werd enthousiast aangenomen, zodat ook de 39e uitwisseling hierbij gewaarborgd is.

 

Woensdagochtend druppelden de traantjes samen met de regen neder op Engels bodem en was het echt tijd om afscheid te nemen. 

Na vele knuffels en gezwaai verliep de busreis voortvarend. Alleen in België hadden we wat oponthoud door files. We stopten nog in Bergen voor lekkere Belsje frietjes met een snack en koersten richting Ulestraten. Alle spelers en leiders werden naar voren geroepen voor een praatje en een medaille in ontvangst te nemen. Ook stagiar Paul Schröders kreeg zijn medaille en werd gevraagd om officieel toe te treden tot het Engeland Comité. Welkom Paul, je deed het geweldig! Om 20.30 uur naderden we Vliek, onder de klanken van links naar rechts van Snollebollekes en buschauffeur Peter liet de bus ook lekker van links naar rechts glijden. Richting Vliek zagen we allemaal lampjes en de weg was gebarricadeerd. 2 verkeersregelaars maanden ons tot stoppen. Wat bleek, het waren de ouders die voor ons een warm welkom hadden georganiseerd. Dit was fantastisch! De kinderen en leiders werden op de platte kar van Firma Brasse (Dank, dank, dank!) gehesen en als ware kampioenen door het dorp gereden richting de Notenbalk. Daar stonden vele familieleden, Uvc-ers, vrienden en bekenden ons op te wachten. De kinderen gingen vanaf de kar tussen een erehaag door onder luid applaus en met fakkels en confetti de Notenbalk binnen. Hier was mooi versierd en alleen maar stralende gezichten te zien. Deze geweldige ontvangst deden het resultaat van de Cupmatch vergeten, alle families waren blij elkaar weer in de armen te kunnen sluiten. Namens de ouders, deed Wieke alle begeleiders bedanken door hun naar voren te roepen en ook een geschenk te overhandigen. Vervolgens deed, namens het Engeland Comité, Marcel het laatste woord en zo kwam er een einde aan een geweldige, onvergetelijke Engelandreis, met alleen maar winnaars !!!

Wij bedanken alle hierboven genoemde sponsors/begunstigers, de ouders, Rovi Sport, RKUVC, alle mensen die gesponsord hebben tbv het penaltyschieten en alle mensen die tijdens de thuiswedstrijden van Uvc 1 lootjes kopen ! En iedereen die we eventueel vergeten zijn. Het was net 1 lange film van vrijdag tot en met woensdag waar we in zaten.

Foto's van de thuiskomst in Ulestraten vindt u HIER (klik op HIER)

 

De hoofdrolspelers van de Engelandreis 2019 waren: Puck van Beekum, Lindsay Boumans, Thom Maas, Bastiaan Boessen, Lars Janssen, Miel van Beekum, Bas Erckens, Esaie Heydolph, Viggo Zegers, Timo Tap, Yowi Janssen, Colin Meijers, Jordy Booten, Bram Bosch, Mike Martens, Ruben Reinierkens, Jur Schreurs, Veronique Swinnen, Jordy Erckens en het Engeland Comité.

 

Engelandreis 2017

Verslag Engelandreis 2017

 

Vrijdag 13 oktober was het dan eindelijk zover: 15 enthousiaste kinderen en 13 minstens even enthousiaste begeleiders gingen de overtocht maken naar Engeland voor een 6 daags bezoek aan Twyford en omgeving. De 36e (!) uitwisseling stond op het programma en meteen toen de bus vertrokken was, was al duidelijk dat dit een hele fijne groep was om deze 36e uitwisseling ook weer tot een onvergetelijke te maken. Het leeftijdsverschil tussen de oudste en jongste spelers was 2,5 jaar, maar de spelersgroep pakte zich zo goed samen, dat hier helemaal niks van te merken was. Na een mooie busreis door Belgie, kwamen we aan in Calais, waar we streng gecontroleerd werden door de Engelse douane. Alles was prima in orde en de meeste kinderen konden beginnen aan hun 1e boottocht over zee. Deze boottocht verliep ook prima en na nog een kleine bustocht in Engeland, kwamen we in de avond aan bij het voetbalcomplex in Twyford. Hier werden de kinderen voorgesteld aan de gastgezinnen en moe van de reis toog iedereen naar de verblijfadressen.

Op zaterdagochtend stond een mini mix toernooi op het programma. De kinderen zaten vol met positieve verhalen over hun gastgezinnen, dus ook dat zat wel snor. Na een aantal leuke gemixte voetbalpartijtjes te hebben gespeeld, kwam Roda jc als winnaar uit de bus van de Champions League… Toch nog enig Nederlands succes in Europa. De kinderen en begeleiders genoten van een heerlijke brunch, klaargemaakt door de Engelse ouders. Hierna bezochten we de competitiewedstrijd in de 2e Engelse League: Wycombe Wanderers - Exeter (de koploper). De bekendste spelers van Wycombe kwamen handtekeningen uitdelen en samen met onze kinderen op de foto. Onder de rust werd er door Uvc penalty shoot outs genomen op de mascotte van Wycombe. De voetbalwedstrijd zelf was spannend en ging in een snel tempo op en neer. Helaas bleef het 0-0 maar de kinderen hadden ook nu weer volop genoten. Zondagochtend speelden we vriendschappelijk tegen een gemengd Twyford team onder 12 en onder 14. Na lichte onderschatting stonden we met 2-1 achter, maar hierna werd alsnog orde op zaken gesteld en de achterstand omgebogen naar een 2-4 overwinning. Dit beloofde alvast veel goeds voor wat komen ging… Na de wedstrijd gingen we met een volle bus van Engelsen en Uvc-ers naar Thorpe Parc, een groot pretpark vergelijkbaar met onze Efteling. Om 17.00 uur stipt stonden er 15 zeer tevreden kinderen op de verzamelplek en werden de ervaringen met supersnelle achtbanen, eetmomenten bij kfc/burgerking, uitgedoste traveller girls, frightnight creaturen, etc. over en weer gedeeld. Moe en voldaan gingen we terug naar de gastgezinnen.

De maandag stond in het teken van het vaste prik bezoeken van wereldstad London. Gezien de situatie in de wereld, was dit vooraf wel een programmapunt van aandacht. Gelukkig was er deze dag in London helemaal niks te merken van enige dreiging of verhoogde staat van paraatheid van politie. Het werd een ongedwongen lange wandeling waarbij we vele bezienswaardigheden passeerden, zoals Houses of Parliament, Big Ben, 10 Downing Street, Changing of the Guards, St. James Park, Buckingham Palace, Hamley’s (speelgoedwinkel met 5 etages), Piccadilly Circus, Trafalguar Square. Samen genoten we de lunch in Hyde Park, waar de kinderen echt weer even kind waren. Omringd door duiven en eekhoorntjes, werden samen de klaargemaakt lunchpakketjes verorberd. Een genot om de saamhorigheid te voelen en te zien. ś Avonds stond er nog een training voor onze jongens en meisje op het programma. Op het kunstgrasveld van Wargrave zagen de leiders veel positieve punten en met strakke koppies stapten de Uvc-ers van het veld af, gefocust op de grote match….

Dinsdagochtend werd vroeg vertrokken voor een bezoek aan het imposante Wembley stadion, waar vele topwedstrijden op voetbalgebied en rugby zijn gespeeld en waar vele grote artiesten der aarde hebben opgetreden. Dit seizoen speelt Tottenham Hotspur hier hun thuiswedstrijden (hun eigen nieuwe stadion is nog in aanbouw). Na een interessante rondleiding van een Londense gids, brachten we een bezoek aan een sportwinkel, waar de kinderen een mooi voetbalshirt of trainingsoutfit kochten als mooi aandenken aan deze reis.

In de bus werd elke speler nog getrakteerd op een mooie zwart witte sjaal van het Wembley stadion. Er werd ook nog een uurtje gezwommen in Windsor en na het avondmaal in het gastgezin werd er koers gezet richting het voetbalcomplex van Binfield Fc voor de grote Cupmatch, het hoogtepunt van elke uitwisseling met Twyford. Tijdens de line up werden de volksliederen gespeeld en hierna ging de wedstrijd van start. Al snel werd duidelijk dat onze jongens en meisjes maar voor 1 ding gekomen waren: het winnen van de grote cup! Donna kon helaas deze trip niet meevoetballen wegens een hardnekkige pees blessure en moest veelal op krukken lopen en werd tijdens lange wandelingen beurtelings voortgeduwd in haar rolstoel. Tijdens de cupmatch zat Donna mee in de dug out en maakte zo toch deel uit van haar voetbalteam. De overige 14 spelers maakten er de eerste helft een echte voetbalshow van en met een 1-5 ruststand werd Twyford elk sprankje hoop op succes ontnomen. De 2e helft nam het team wat gas terug en ontstond er meer een gelijkopgaande wedstrijd. Bij de stand 2-6 klonk het eindsignaal en vielen de Uvc-ers elkaar in de armen. De ontlading was groot en met deze daverende overwinning werd de kers op de taart gezet van een geweldige Engelandreis 2017. De cup was gewonnen door Uvc en met trots mogen we zeggen dat dit een prestatie was van het hele team dat vanaf minuut 1 het wij gevoel uit straalde! Alle spelers kregen een mooie kleine trofee, waarna aanvoerder Rens de Cup in ontvangst mocht nemen. Nadat het feestje was gevierd, werden de gastgezinnen bedankt voor het uitstekend verzorgen van iedereen en werden de door de Uvc ouders gemaakt theedozen met lekkernijen uitgereikt. De Engelse gastgezinnen namen deze presentjes dankbaar in ontvangst en de Engelse coach nam onze uitnodiging aan om volgend jaar Ulestraten komen te bezoeken met het team van Twyford Comets. Ook die 6 dagen zullen weer onvergetelijk worden voor onze groep, maar ook dan voor de gastgezinnen en ouders.

Woensdagochtend was helaas het moment van afscheid nemen aangebroken. Over en weer een traan en dikke knuffel maakten het een warm afscheid van een zeer gastvrij Twyford. Na een lange reis met veel vertraging onderweg door files, reed de bus eindelijk ons geliefde Ulestraten binnen. Vanaf de bron werden we opgewacht door enkele auto’s met ouders en zo verder begeleid naar de Notenbalk. Hier werden we massaal onthaald door alle ouders, broertjes, zusjes, overige familieleden en Uvc-ers. In de Notenbalk werden de bedankt woorden uitgesproken en iedereen werd weer herenigd met zijn eigen familie.

 

Wij als Engelandcomite bedanken iedereen die deze wederom onvergetelijke reis mede mogelijk heeft gemaakt en wij verheugen ons nu al op oktober 2018, waar wij onze Engelse gasten en onze spelersgroep weer een mooi programma zullen aanbieden.

 

De spelersgroep bestaat uit: Yarno Ramakers, Brian Arrammach, Kyan Kraus, Huub Corten, Collin Cobben, Tycho Last, Finley van der Coelen, Rens Pluymakers, Jules Eyssen, Sem Aussems, Julian Penris, Chelsey Boumans, Donna Jacobs, Jaimy Kurvers en Guy Spelbos.

 

De begeleiders waren: John Boumans, Jorg Sleegers, Mike Sijben, Roger Dohmen, Tim Rousseau, Miel Hendriks, Eric en Nicole Ramakers, Ronnie Stevens, Bjorn en Pippa Hendriks, Marcel en Bianca van der Coelen.

 

Verslag uitwisseling Twyford Comets - RKUVC

In de herfstvakantie stond de jaarlijkse uitwisseling tussen Twyford Comets en RKUVC op het programma. De uitwisseling vond voor de 35e (!) keer plaats en ditmaal waren de Engelsen te gast in Ulestraten.

Vrijdagavond rond 18.30 uur reed de bus met Engelse gasten het Dorpsplein op en na ontvangst in de Huppel met lekkere broodjes frikandel, werden de slaapplaatsen bekend gemaakt en gingen de Engelse spelers mee naar hun gastgezin voor de komende 5 nachten.

De volwassenen beleefden nog enkele gezellige uurtjes bij Brasserie Brocante, waar een speciaal bieren avond werd gehouden. Zaterdagochtend vertrok de bus richting pretpark Toverland in Sevenum. In het park was het niet zo druk en kon iedereen meerdere malen in de diverse attracties, met als favoriet de houten achtbaan Troy. Het avondprogramma voor de volwassenen stond in het teken van het vieren van de 35e uitwisseling. In de Notenbalk vond er een heuse Oktoberfeest-Tiroleravond plaats met diverse live artiesten. Het was volle bak deze avond met vele bekende gezichten uit het dorp, waaronder het 1e elftal van RKUVC, het JO19 (A) jeugdteam en het veteranenteam. Het hoogtepunt was het bekend maken van het Ere-lidmaatschap van Henk Kuijpers. Dit gebeurde om Henk te bedanken voor alles wat hij geregeld heeft voor de uitwisseling en om hem een extra hart onder de riem te steken in dit moeilijke jaar voor hem en zijn familie. Zijn familie was in grote getale aanwezig en iedereen was dankbaar, ontroerd maar ook blij met dit geweldige gebaar naar Henk toe. Zijn Engelse vriend Peter Kelly had ook nog een mooie videoboodschap voor hem. Er werd nog tot in de late uurtjes doorgefeest.

Op zondag bezochten we de echte derby wedstrijd NEC - Vitesse in Nijmegen. Het ging er soms heet aan toe en de sfeer rond deze derby maakte veel indruk op alle spelers maar ook op de volwassenen. ‘s avonds werden we in de kantine van RKUVC ontvangen door de ouders van de Uvc spelers. De ouders hadden veel moeite gedaan om lekker te koken, ca. 75 hongerige magen moesten worden gevuld en dat het iedereen smaakte was te zien. Aansluitend was er een mini-mix toernooi. Er werden 6 gemixte teams gemaakt bestaande uit de JO15, JO13 en Twyford Comets spelers. Het werd een leuk vriendschappelijk toernooi waarin iedereen elkaar weer beter leerde kennen. Het avondprogramma bestond uit een Quiznight, een favoriete bezigheid voor onze Engelse gasten maar de volwassen Uvc-ers beleefden weer een mooie avond. Maandag bezochten we het Philips stadion van Psv en de rondleiding werd met de nodige humor gegeven, waarbij “the Farmers” uit Eindhoven de hemel werden ingeprezen door de gids. Hierna bezochten we het mooie zwembad de IJzeren man in Weert. ‘s avonds was het weer tijd voor het hoofdingredient van de uitwisseling: voetbal. Door de herfstvakantie was het moeilijk om een tegenstander te vinden voor Twyford Comets, maar gelukkig konden we terecht in Berg, waar we hartelijk ontvangen werden ! De Comets waren sterker dan het jongere Berg team en het werd een grote overwinning. Toch beschikte Berg over een prima samenspelend, voornamelijk JO13, team wat leuk was om naar te kijken. In de Walk Inn was er vervolgens een dart avond voor de volwassenen. Ook deze avond werd er gebroederlijk doorgegaan tot in de late uurtjes. Dinsdagochtend was het even stil bij de Engelsen toen we in Margraten op de Amerikaanse Begraafplaats stonden. Dit is een vast terugkerend programmapunt en maakt altijd heel veel indruk op de Engelse gasten, ook op de kinderen. Hierna bezochten we het Drielandenpunt en Labyrint in Vaals en gingen we shoppen in Maastricht. Op tijd terug in Ulestraten ging iedereen zich voorbereiden op het hoogtepunt van de uitwisseling: de Cupmatch tussen RKUVC en Twyford Comets. Vorig jaar eindigde de wedstrijd onbeslist, bij een 3-0 stand in het voordeel van de Comets, door de ongelukkige blessure van doelman Liam, dus dit jaar waren de Comets uit op revanche. In de Line-up werden de spelers vergezeld door ca. 30 van de kleinste meisjes en jongens van Uvc, allemaal in hun nieuwe trainingspak. Het veld werd betreden onder het toeziend oog van vele supporters, waaronder ook Peter Kelly die speciaal was overgekomen vanuit Twyford, ook was er gekleurde rook aan de zijlijn. Een indrukwekkende opkomst voor alle spelers en hun kleine metgezellen aan hun hand. Max Meijer speelde de Volksliederen weer overtuigend op zijn trompet en na het handen schudden was het tijd voor de aftrap. Wat we vooraf eigenlijk al wisten kwam ook uit. Twyford Comets was in deze editie te sterk voor Uvc en maakte voor rust en na rust 3 mooie doelpunten. Uvc moest helaas toestaan dat er met 0-6 werd verloren en de Cup voor het komende jaar meegaat naar Twyford. Toch deed het Uvc team er alles aan om het de Engelsen zo moeilijk mogelijk te maken. Alle spelers hadden een tomeloze inzet en ook aan Uvc kant waren de nodige mooie combinaties en duels te zien. Het was helaas onvermijdbaar dat Twyford Comets verdiend de Cup won. Na de wedstrijd kregen alle spelers een mooie zilveren of gouden medaille en een mooi programmaboekje. De grensrechters Mikal en Jos en scheidsrechter Piet kregen een lekker fles wijn. Vervolgens mocht de aanvoerder van the Comets de Cup in de lucht houden en was het langzaam tijd voor de afscheidsavond in de Notenbalk. Voor elk gastgezin was er een mooi cadeau in de vorm van een klok en een fotolijst. De verschillende bedank woorden werden gesproken en de officiele uitnodiging om volgend jaar weer naar Twyord te komen, werd met een volmondig ja beantwoord. De volwassenen heften tegen 02:00 uur voor het laatst de glazen en het besef was er dat de uitwisseling er helaas weer opzat. Op woensdagochtend ca. 09.00 uur nam iedereen afscheid van elkaar en vertrok de bus vanaf het Dorpsplein terug naar Twyford. Wat rest zijn de geweldige herinneringen aan wederom een super geslaagde uitwisseling. Het Engelandcomite bedankt via deze weg iedereen, maar dan ook echt iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit succes ! Dit geeft ons in elk geval de energie en het enthousiasme om er volgend jaar weer een geweldige reis naar Twyford van te gaan maken.

Historische beelden Engelandreis

Bekijk hier nog eens beelden uit het verleden van de diverse Engelandreizen en de bezoeken van Twyford aan Ulestraten:

 

Contact

Adresgegevens:

Kantine sportpark Langs de Gewannen
Langs de Gewannen
Ulestraten

043-3642545

Webmaster:
info@rkuvc.nl